Je winkelwagen is momenteel leeg
Een alcoholvrije variant op de Bellini.
De Bellini is een vermaarde klassieke cocktail, uitgevonden in Harry’s Bar in Venetië.
Het recept is in 1948 bedacht door Giuseppe Cipriani, destijds de bartender van de wereldberoemde bar. Om een perfecte Bellini te maken kneus je een witte perzik tot fluweelachtige puree (niet blenderen).
Voeg daarna een paar druppels sap van wilde frambozen toe voor de kleur. Neem 1/3 deel perzik puree en 2/3 Prosecco. Meng en serveer gekoeld. Gebruik flûtes of wijnglazen voor het meest feestelijke effect.
Is dit je allemaal teveel werk dan kies je voor de kant en klare Originale Bellini van Canella. Sinds 1988 produceert de familie Canella de enige echte Venetiaanse Bellini cocktail. De Canella's gebruiken hun eigen Prosecco en hun eigen gekweekte en met de hand geplukte witte, vlezige Maria Bianca perziken.
Goed om te weten : deze alcoholvrije variant wordt gebotteld zonder toevoegingen van kleur- en smaakstoffen, suiker of conserveringsmiddelen. Is glutenvrij, caloriearm en bezit echt 0,0% alcohol.