LEKKER RIJNAARTS

Tijd om te proosten. Sinds 1 oktober 2020 hebben wij Vershuis de Hoef in Alkmaar overgenomen. Met een assortiment van 150 wijnen omringt door een groot aanbod binnen- en buitenlandse kazen, delicatessen, chocolade, vers gebrande noten en cadeaupakketten.

Verder lezen

JAAP DE JONG NEEMT NA 26 JAAR AFSCHEID VAN ZIJN WINKEL IN HET HOEFPLAN

Het was best even spannend voor de heer Jaap de Jong om zijn bedrijf na 26 jaar over te dragen. Maar de verkoop van de delicatessenzaak Vershuis de Hoef aan de Van Ostadelaan in Alkmaar is sinds een paar weken echt een feit. En al is het nog steeds een delicatessenzaak, werken er nog steeds de vertrouwde gezichten Tanya, Els en Patrica en is de naam Vershuis De Hoef nog niet helemaal verdwenen, er zijn ook een aantal dingen echt helemaal anders.

BROERS RAYMOND EN STEPHAN RIJNAARTS HEBBEN GROOTSE PLANNEN VOOR EIGENTIJDSE VERSBELEVING

Kazen & meer
Het assortiment, met Hollandse kaas als belangrijkste product, is aardig uitgebreid. Achterin de zaak kun je terecht voor een breed scala aan buitenlandse kazen. En natuurlijk is de wijnselectie een stuk groter geworden. Begin volgend jaar wordt de notenafdeling nog vernieuwd en komt er een nieuwe wijnwand. Het wordt nog meer een versbelevingswinkel met inspirerende workshops en proeverijen en komt er ook een bezorgservice.

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur

Lekker Rijnaarts
Van Ostadelaan 279
1816 JG Alkmaar

Adresgegevens


Edisonweg 14
1821 BN Alkmaar

072 511 85 37
info@jr.nl

Over ons

Inloggen