Je winkelwagen is momenteel leeg
De wijn heeft zich tijdens de rijping 7 maanden op houten vaten verder ontwikkeld, dus laat je niet wegblazen door deze complexe maar subtiele blockbuster.
De familie Falasco zit al ruim 80 jaar in de wijnbouw. De druiven komen van verschillende wijngaarden in de Mendoza regio (o.a. Barrancas en Ucco-Vallei). In de zomer is het overdag warm en ‘s nachts koud, een rijke bodem en het smeltwater van de Andes zorgt voor de irrigatie. Zo verkrijgt men druiven van een zeer hoge kwaliteit.
De wijn heeft een intens paarsrode kleur en een bouquet van blauwe bessen, aalbessen, vanille en viooltjes. Zacht van smaak met zeer goede structuur van fruit met indrukken van pruimen, kersen en rozijnen. De wijn heeft zich tijdens de rijping 7 maanden op houten vaten verder ontwikkeld, dus laat je niet wegblazen door deze complexe maar subtiele blockbuster.
Wat je erbij eet: In Argentinië kun je bijna niet om een steak heen. Een sappige entrecote. Maar ook heerlijk bij een charcuterie of varkensvlees.